Hop med på Connerylisten

Vær blandt de første til at vide når vi laver nye tiltag og events 
Få de bedste artikler direkte i indbakken

 

*  Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    Postnummer:
    By:
    Mobil:
 

 

Tilmeld vores Nyhedsbrev, og vær først til det hele - konkurrencer, brugertilbud og meget mere.


Om Connery.dk

26. januar år 2000, var den første gang Connery.dk kunne findes på det store www. Y2K havde heldigvis ikke ændret verden som vi kendte den – så verdensherredømmet var stadig muligt at overtage dengang. Det tror vi det er endnu.

 

Grundtanken var at producere Danmarks fedeste onlinemagasin for mænd i alle aldre. Et sted hvor vi mænd kunne få lov til at teste fede biler, lege med gadgets, udvide vores horisont, drikke øl og smugkigge på søde piger.

 

I dag er Connery.dk Danmarks største online-only magasin for mænd i alle aldre. Hver måned er vi blandt de mest besøgte sider i landet. (Kilde: FDIM.dk)

Connery.dk’s mobilsite m.connery.dk, er et af landets mest besøgte mobil-websites. Det debuterede på Danske Mediers mobiludgiverliste på en 13. plads i Juli ’13 og ligger fortsat i top 20.

 

Connery.dk fokuserer på de emner, som vi synes er interessante i vores egen hverdag. Det betyder, at vi producerer et levende magasin, som er ærligt og råt for usødet. Connery.dk er derfor et magasin som følger tidens trend, uden at gå på kompromis med en forudindtaget indstilling til livet.

Connery.dk udkommer kun på Internettet og magasinet produceres af en fast skribentskare. Vi spæder desuden op med artikler fra freelancere og gæsteskribenter.

Vores mission: At give alle mænd et frirum, hvor mænd er mænd, kvinder er smukke og biler kører hurtigt!

What's hot

Sign up for updates

Enter your e-mail address below to receive the latest news right to your inbox